Skip to content
21.11.2021

KINKKUKISA 2021

Juankosken Reserviläiset ry:n järjestämän jo perinteisen Kinkkukisan mittelöt joulukinkuista kisailtiin lauantaina 20.11.2021 Nilsiän Reserviläiset ry:n kotiradalla Tarpisella aivan loistavassa kelissä ilman ollessa hivenen pakkasen puolella. Kilpailuun osallistui kaikkiaan 39 ampujaa ja viiden laukauksen suorituksia tehtailtiin jopa 360, joista kertyi kokonaislaukausmäärä 1800 laukausta. Kilpailu ammuttiin Pohjois-Savon Reserviläispiirien AR15 kivääri- ja Glock pistoolikalustolla, joka on tässä kilpailussa ollut jo alusta saakka toimintamuotona. Kinkkukisailijoiden palautteen mukaan tapahtumasta tykätään sen rennon, mutta turvallisen toiminnan sekä aloittelijallekin sopivana pidetyn kisamuodon vuoksi. Kilpailun maalitaulut ovat aina ampujille yllätyksenä ja paljastuvat vasta tapahtuman alkaessa. Tällä kertaa puhkottiin reikiä puolikkaaksi leikattuun kenttäampumatauluun M-68 tuloksien ollessa kovaa luokkaa kärkikahinoissa.

Kisan käynnissä ollessa ampujat saivat huoltaa itseään järjestäjän puffetista mm. makkaran ja kahvin avulla.

Kisapäivän yllätyksenä ja viihdykkeenä oli yhteistyökumppanin Armoria Asekauppa Kuopion järjestämä tutustuminen tarkka-ammuntakalustoon sekä mahdollisuus myös ampua esittelykalustolla. Mansikkana kakun päällä oli koeampumismahdollisuus Barret M99 50 BMG kiväärillä.

Arpajaisonni suosi tällä kertaa Ari Heikkistä viimevuotisen toisintona.

Sarjojen kolmen kärki oli seuraavanlainen tulosten tarkistamisen jälkeen.

Naiset:

  1. Päivi Väisänen
  2. Nina Kärnä
  3. Marjo Törn

Yleinen:

  1. Matias Kosunen
  2. Sauli Pesonen
  3. Niko Virtanen

Y50:

  1. Kari Leino
  2. Antti Seppänen
  3. Jyrki Vornanen

Tulokset aukeavat omaan sivuun tästä: Lopputulokset

Onnittelut sarjojen voittajille sekä kiitokset kaikille kilpailutapahtumaan osallistuneille, te kilpailun teette unohtamatta innokkaita ja rivakoita talkoolaisia.

KIITOS!